Workshops Wildplukken

Als kind bracht ik graag tijd door buiten en in de natuur. Ik wist waar de tamme kastanje stond en waar ik hazelnoten kon vinden. Ik haalde altijd lekker ruikende bloemen in huis en vond het heerlijk om vlierbloesem pannenkoekjes  te maken. Ook gingen we als gezin altijd op paddenstoelen zoektocht. Wat smaakte dat lekker! Ik deed eigenlijk in het klein waar ik nu veel meer mee bezig wil zijn.

Het verwonderen en verbinden is verankerd in de natuur. Ik wil nu samen met mensen de natuur in trekken en eetbare planten, vruchten en noten te verzamelen. Je bent dan echt verbonden met de natuur en kijkt er op een andere manier naar. Het plezier in en respect voor de natuur zal hiermee groter worden. Ook draagt het bij aan de verbinding met jezelf en met anderen.

Interesse?

Ik organiseer wandelingen voor groepen en individueel. Als u interesse heeft, kunt u contact met me opnemen.  Binnenkort zal ook een agenda verschijnen met vaste momenten in het jaar waarop ik in en rondom Utrecht met u ga wandelen! Voor laatste nieuws zie:

https://www.facebook.com/WildplukkenUtrecht

Kijk voor de workshops op www.wildplukkenutrecht.nl of www.buitengewijs.nl